Video en TV presentatie

Wat kan ik voor je betekenen?

Bent u op zoek naar een vakkundige, warme- en toegankelijke presentatrice, mét veel inhoudelijke kennis van vissen, voor een video of een TV opname? Ik kan u vanuit mijn rol als Fishing Nathalie én jarenlange ervaring met TV presentatie mijn meerwaarde bieden.

Met De Visvrouwen (RTL4) maak ik samen met productiemaatschappij Delta Film al enkele seizoenen lang een laagdrempelig-, informatief en gezellig programma met een hoog ‘feel good’ gehalte. Vanuit de doelgroep van dit programma hoor ik geregeld dat ook als vissen niet je hobby is, er toch graag naar ons wordt gekeken. Het programma trekt veel kijkers en doet niet onder tot de kijkcijfers van bijvoorbeeld Vis TV.

Uiteraard kan ik ook in een andere rol een programma presenteren. Met mijn manier van presenteren hou ik van het creëren van een warme en toegankelijke sfeer. Humor speelt vaak automatisch ook een rol, want er moet ook gelachen worden! De essentie is dat iedereen die kijkt op een ontspannen manier de essentie van de boodschap meekrijgt.  

Die manier van presenteren keert ook terug in de wijze waarop ik communiceer met mijn doelgroepen via mijn Social Media kanalen. Met beide benen op de grond voer ik al jarenlang een over het algemeen positieve-, maar ook zinnige- en informatieve dialoog met al mijn volgers.

Voel jij hierin een passende match en overweeg je om mij als presentatrice in te zetten? Neem dan gerust contact met mij op dan kunnen we de mogelijkheden en voorwaarden bespreken.

Gebruik de groene button voor meer info!