Lezing strandvissen

Wat kan ik voor je betekenen?

Zoekt u voor uw hengelsport gerelateerd event of bijeenkomst een verbindende lezing over het fenomeen strandvissen? Dan heb ik voor u een passende aanbieding in petto!

Al van jongst af aan heb ik een passie voor strandvissen. Ondertussen verzorg ik hierin ook workshops. Die passie kom ik ook graag in de vorm van een lezing delen met jouw publiek. 

Het strand, de duinen maar vooral het zeetje. Dat is nog eens een omgeving! Iedereen voelt zich lekker op deze plek. Een plek om te ontspannen, je vrij te voelen en je koppie leeg te maken. En stel je nou eens voor dat je op die plek, met uitzicht op zee en horizon staat te vissen! Je voelt je volledig vrij tussen de elementen. Je gooit je hengel uit op de juiste plek, je vangt je vis en je bent gelukkig, geloof me maar! De mix van ontspanning en inspanning op zo’n machtige plek is iets waar ik elke keer enthousiast van word.

Tijdens mijn lezing deel ik graag mijn enthousiasme en leg ik uit wat er bij strandvissen komt kijken en hoe ontzettend leuk het is om te doen. En hoe laagdrempelig het eigenlijk is! 

Ik vertel over waar je nu het beste kan gaan staan, het aas, het werpen, wat je minimaal nodig hebt aan materiaal, wat je doet als je beet hebt en hoe je omgaat met een gevangen vis.

Na deze lezing kan het goed gaan kriebelen om zelf ook de strandhengels te willen gaan pakken en deze mooie tak van visserij te gaan ontdekken.

Is deze lezing iets voor jouw doelgroep? Neem dan gerust contact met mij op dan kunnen we de mogelijkheden en voorwaarden bespreken.

Gebruik de groene button voor meer info!