Ik stel me graag aan je voor!

Wat kan ik voor je betekenen?

Nathalie van den Berg De Visvrouwen

“Dit is de plek waar alles samenkomt! ”

Vissen doe ik al mijn hele leven en sinds 2018 ben ik werkzaam in de Hengelsport. Het begon met presenteren en het schrijven van artikelen. In de loop van de jaren werd het steeds meer. Beurzen openen, events plannen en organiseren, lezingen geven. in 2020 ben in toegetreden tot het bestuur van Amsterdamse Hengelsport Vereniging. Tegenwoordig ben ik fulltime actief in deze geweldig mooie branche en heb ik diverse opdrachtgevers. Vandaar ook deze website: Dit is de plek waar alles samenkomt! De passie voor het vissen, de fun, het samen genieten, andere vissende vrouwen maar ook de zakelijke kant! 

Al zolang als ik me kan herinneren is vissen onderdeel van leven. Ik ben de dochter van Barend & Jet van den Berg en die twee, dat zijn bekenden in de viswereld... Vooral bij het strand- en zeevissen! Los van de wedstrijden die elk weekend door hun gevist (en gewonnen) werden, zaten ze in het bestuur van Zeehengelsportverening Seagull en hadden we een vast vakantieplekje bij Bakkum aan Zee. Doordeweekse zomeravonden werden vaak doorgebracht aan de Bosbaan of op de Noord/Zuidpier.

Pa heeft diverse WK's gevist en ma is zelfs wereldkampioen Kustvissen geworden met het Nederland DamesTeam. Je struikelde bij ons thuis over de hengels en de onderlijnen. Ik zag van jongs af aan wat vissen met je kan doen.Vissen doet ontspannen. Het geeft je een missie, je focust je erop, je bent lekker buiten en als je plannetje dan lukt en je krijgt beet... Dan ben je een gelukkig mens! Daarnaast zijn vissende mensen gewoon echt hele leuke mensen, dus je netwerk breidt zich al snel uit met gelijkgestemden! Samen vissen is leuk maar samen vangen is ultiem! Ik deed m'n dingetje regelmatig vanaf het strand en postte mijn blijheid en vangsten op mijn socials (Facebook/Instagram). Dat deed vervolgens een geweldig leuk balletje rollen!In 2018 werd ik door Sportvisserij Nederland benaderd om mee te werken aan een artikel voor het visblad. We besloten er niet alleen een printversie voor in het magazine van te maken maar tevens een YouTube video. Deze video (Stijlvol Strandvissen) is het begin geweest van mijn media-avontuur in de Hengelsport. Een avontuur waar ik nog steeds middenin sta en waar ik elke dag van geniet!

Het is een eer om andere vissende vrouwen te mogen vertegenwoordigen, of om juist niet-vissende vrouwen te enthousiasmeren om ook een keer een waterkantje te proberen! Ook onze kinderen, ik zie ze zoveel liever buiten aan het water in de natuur dan binnen op hun telefoon of spelcomputer..

Zelf ben ik trotse moeder van twee meiden, een tweeling en het is super als je je kindje voor het eerst een vis ziet vangen! Ze maken dan echt contact met de onderwaterwereld en het stimuleert hun creativiteit enorm. Als ze dan met modderpootjes thuis komen vol met geweldige verhalen, geloof me, das goud! 

Dus ik promoot vissen, dat doe ik met heel veel trots! En of dat nou via een televisie-programma is of met een leuk artikel, dankbaar ben ik absoluut en ik zal me hier altijd voor blijven inzetten. Bij mij staat plezier en ontspannen in het vissen voorop, het gaat niet om de grootste: Het gaat om de fun!Op deze site kan je al mijn videos bekijken en de artikelen lezen die ik heb geschreven. Dit is ook een plek waar ik andere vissende vrouwen in de spotlight zet, neem dus vooral een kijkje bij de VisVrouwVrijdag! 

UIteraard vind je hier ook de mogelijkheid om zakelijk met mij in zee te gaan of om een gezellige, leerzame workshop bij me te boeken. Er is hier genoeg te zien en te beleven, kijk lekker rond!

Glitters en liefs,
Nathalie

Nathalie van den Berg De Visvrouwen

“Dit is de plek waar alles samenkomt! ”