Event planning en organisatie

Wat kan ik voor je betekenen?

Een event is een hele mooie manier om mensen in een vooraf bedachte sfeer bij elkaar te brengen. Fishing Nathalie ontwikkelt en realiseert hengelsport gerelateerde evenementen voor bedrijven en organisaties. Hierbij is het uitgangspunt om de juiste mensen in de juiste setting met elkaar te verbinden.

Fishing Nathalie ondersteunt je graag met de organisatie van (een deel van-) je evenement. Met mijn aanpak zet ik de beleving van de gasten centraal. Ik creëer bij voorkeur een laagdrempelige toegankelijke sfeer waarin iedereen zich relaxed voelt, waarbij vooral ook gelachen mag worden, maar waarbij de beoogde onderwerpen met impact aan bod komen.

Dat momentum leent zich uiteraard ook uitermate om tot zaken te komen met de gasten als die behoefte aan het event ten grondslag ligt.

Ik maak hierbij op een professionele maar ook creatieve manier gebruik van mijn uitgebreide netwerk in de hengelsportwereld wat betreft samenwerkingen. Hiernaast komt mijn planmatige- en organisatorische achtergrond uit onder andere de media wereld mij goed van pas. Uiteindelijk zorg ik voor een optimale beleving en een blijvende herinnering van je gasten.Heb je plannen voor een eigen evenement en kan je hulp gebruiken? Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden. Ik ben je graag van dienst!

Gebruik de groene button voor meer info!