Bedrijfsuitje op, of aan Zee

Wat kan ik voor je betekenen?

Ben je op zoek naar een team- of bedrijfsuitje op of aan het water? Bij Fishing Nathalie zit je aan het juiste adres. Ik organiseer met gedrevenheid en liefde de meest gezellige hengelsport gerelateerde uitjes voor ieder budget.

Met mijn aanpak staan de gasten centraal. Ik creëer bij voorkeur een laagdrempelige toegankelijke sfeer waarin iedereen zich relaxed en lekker voelt en waarbij vooral gelachen mag worden.

Stel je voor dat we samen met je collega’s een dagje met de boot gaan vissen op onze prachtige zee! Ik vind het ontzettend leuk om mijn passie voor vissen te delen en ik leg met genoegen de basics van het vissen uit. Staan jullie liever met alle blije voetjes in het zand? Wat dacht je van een heerlijke dag strandvissen? Iedereen kan het in z’n eigen tempo proberen. Ik help jullie en ik zal je zeggen, als je die klap op die hengel ziet, dan weet je niet wat je mee maakt! Die spanning is geweldig leuk. Om dat samen met elkaar te delen maakt het nog leuker!

Zo’n dag kunnnen we combineren met een buffet of lunch met bubbels. Of we sluiten de dag juist af met een uitgebreide borrelplank en heerlijke drankjes. Voor elk budget heb ik passende oplossingen. Het leukste is uiteraard als het weer ook meezit, maar dat hebben we niet altijd in de hand. Gelukkig beschik ik over een uitgebreid netwerk van schippers met allerlei verschillende boten. Uiteraard verzorg ik al het materiaal, het aas en de benodigde regenkleding als dat van toepassing is. 

Wedden dat iedereen met een goed gevoel naar huis gaat na zo’n onvergetelijke beleving? Als je wilt dat ik je hierbij help, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Wij gaan dat uitje helemaal te gek maken!

Gebruik de groene button voor meer info!